(+45) 28 15 13 92 info@gregersenservice.dk

Murer

Murer i Ebeltoft og Djursland

Alsidig murer

Skal du renovere din bolig eller have tilbygget et ekstra badeværelse og har du brug for en murer i Ebeltoft på Djursland? Hos Gregersen Service kan vi hjælpe dig med mange typer opgaver inden for murerfaget. Vi tilbyder alt inden for bl.a.:

  • Badeværelser
  • Flisearbejde
  • Renoveringsarbejde inde som ude
  • Tilbygninger

Ser du ikke din opgave på listen ovenover, er du stadig meget velkommen til at kontakte os. Vi udfører langt de fleste opgaver – inklusiv specialopgaver. Vi er klar på at løse opgaver, der kræver lidt udover det sædvanlige.

Vi kører på hele Djursland, herunder Kolind, Ebeltoft og Rønde.

Vi arbejder ud fra dine ønsker

Hos Gregersen Service udfører vi arbejdet ordentligt og med udgangspunkt i dine ønsker. Derfor tager vi altid en indledende snak, så vi kan forventningsafstemme omkring projektet. Vi er først tilfredse, når du er tilfreds. Vi holder dig samtidigt opdateret under hele forløbet, så du føler dig tryg ved det hele. Vi kan også rådgive dig omkring projektet, hvis dette ønskes.

Skal vi tage en snak?

Lad os tage en helt uforpligtende snak om dit projekt. Vi kan samtidigt give dig et helt uforpligtende tilbud. Ring til os på telefon 28 15 13 92 eller skriv på mail info@gregersenservice.dk. Vi ser frem til at et potentielt samarbejde.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.